Honeywell i Weatherford partneri za isporuku novog rješenja za upravljanje emisijama za industriju nafte i plina

Natrag na Blog

Honeywell i Weatherford partneri za isporuku novog rješenja za upravljanje emisijama za industriju nafte i plina

Honeywell i Weatherford danas su najavili partnerstvo za isporuku sveobuhvatnog rješenja za upravljanje emisijama za energetsku industriju. Sporazum kombinira Honeywellov paket za upravljanje emisijama s Weatherfordovom Cygnet SCADA platformom, pružajući korisnicima moćan alat za praćenje, izvješćivanje i poduzimanje mjera za smanjenje emisija stakleničkih plinova, zapaljivih ugljikovodika i drugih potencijalno opasnih i toksičnih plinova.

Integrirano rješenje omogućuje naftnim i plinskim operaterima da prate podatke o emisijama gotovo u stvarnom vremenu, identificiraju i rješavaju potencijalne probleme te ispunjavaju regulatorne zahtjeve. Suradnja također pruža klijentima pristup naprednoj analitici i mogućnostima izvješćivanja, pomažući im u donošenju odluka temeljenih na podacima za smanjenje emisija, poboljšanje ekološke učinkovitosti i ispunjavanje njihovih ekoloških ciljeva.

“Partnerstvo Honeywella s Weatherfordom naglašava važnost osnaživanja organizacija rješenjima koja mogu pomoći u kvantificiranju i smanjenju emisija unutar energetske industrije”, rekao je Pramesh Maheshwari, predsjednik Honeywell Process Solutions. “Integriranjem našeg rješenja za upravljanje emisijama s Weatherfordovom tehnologijom životnog ciklusa bušotine, naši korisnici sada mogu točno postaviti ciljeve i pratiti napredak gotovo u stvarnom vremenu na svom putu do neto nule.”

Suradnja je dio širih nastojanja Honeywella da pomogne energetskoj industriji da smanji svoj utjecaj na okoliš. Osim toga, dodatno podupire Honeywellovo usklađivanje svog portfelja s tri uvjerljiva megatrenda, uključujući energetsku tranziciju.

“Ovom suradnjom s Honeywellom izgradili smo savez koji dodatno premošćuje jaz između tehnološke izvrsnosti i brige o okolišu”, rekao je Girish Saligram, predsjednik i glavni izvršni direktor Weatherforda. “Zajedno, naša transformativna ponuda pruža vrhunske alate i korisne podatke koji pomažu korisnicima da s povjerenjem i učinkovito postignu svoje ciljeve održivosti.”

Podijeli ovu objavu

Natrag na Blog