O nama

Sigurno i produktivno

Tvrtka CIRRUS CENTAR d.o.o. osnovana je 2009. godine s glavnim ciljem pružanja kvalitetnih i globalno priznatih rješenja za sigurno i produktivno poslovanje našim industrijskim korisnicima i partnerima u regiji.

Specijalizirali smo se u nekoliko ključnih industrijskih segmenata od koji je svaki nužan za siguran i pouzdan rad svakog postrojenja.

Prvi su rješenja za zaštitu od opasnih plinova u industrijskim postrojenjima, stambenim objektima i kućanstvima.

Obzirom na činjenicu da naša rješenja služe za zaštitu profesionalaca i građana te zahtijevaju najviše moguće industrijske standarde pozicionirali smo se dugoročno isključivo uz vodećeg svjetskog proizvođača – tvrtku Honeywell Inc. odnosno njezinu diviziju Honeywell Safety and Productivity Solutions (SPS).

Honeywell SPS najveći je i najpoznatiji svjetski proizvođač opreme za profesionalnu zaštitu i plinodetekciju koji je brojnim akvizicijama, rastom i razvojem tehnologije integrirao gotovo stoljetni know-how u ovom području.

Drugi važan segment naše djelatnosti je procesna analitika gdje našim industrijskim korisnicima nudimo razvoj, projektiranje i implementaciju sustava za procesnu analizu (procesnih analizatora) u suradnji s renomiranim globalnim partnerom TECNOVA HT.

U segmentu industrijske automatike nudimo rješenja za sučelja u industrijskoj automatici, akviziciju podataka i daljinsko upravljanje, a važan dio su i specijalizirana mjerenja odnosno instrumenti u energetici i industriji.

Naša rješenja nudimo kroz potpuni proces, od inicijalnih konzultacija s korisnikom, preko razrade idejnog prijedloga i projektiranja pa do isporuke rješenja, puštanja u rad i održavanja.

Naš lokalni profesionalni tim certificiran je, obučen i ovlašten od strane globalnih partnera za servisiranje svih uređaja, opreme i tehnologije u sigurnoj i Ex zoni, sukladno svim relevantnim industrijskim standardima.

Referencama smo prisutni u svim važnim industrijama i Hrvatskoj i regiji, od vađenja nafte i plina i rafinerijskih postrojenja, preko petrokemije, procesne i farmaceutske industrije.

  • Rješenje za zaštitu osoblja u ugroženim prostorima?
  • Problem u procesu?
  • Problem emisija i zagađenja?
  • Daljinsko ili zahtjevno mjerenje?
  • Konverzija signala?

Obratite nam se jer imamo rješenje za Vas.

Naš inženjering na raspolaganju je u svakom trenutku.

Siguran i produktivan!

Sigurnost i zaštita za realni svijet

Industrijska postrojenja, profesionalne usluge, kritična infrastruktura, poslovni i stambeni objekti, apartmani, plovila…