Kada dođe do hitnih situacija, razmislite o najmu detektora plina

Natrag na Blog

Kada dođe do hitnih situacija, razmislite o najmu detektora plina

Kada trebate detektore plina, i trebate ih brzo, najam je najbrža i najučinkovitija opcija. Detektori plina mogu se pripremiti i isporučiti već sljedeći dan — ili čak isti dan — u nekim slučajevima. Bez obzira na to je li pokretački čimbenik prirodna katastrofa, nesreća ili samo zanemarena ili neplanirana situacija ili prekid rada, najam detektora plina može biti vaša najbolja opcija.

Prirodne katastrofe

Vremenske nepogode poput uragana ili tornada mogu imati razoran učinak na rad rafinerije, kemijske tvornice ili bilo kojeg drugog postrojenja. U nekim slučajevima, vaši detektori plina mogu biti uništeni ili neispravni zbog poplave i drugih oštećenja.

Iznajmljivanje osobnih detektora plina može poslužiti i kao rezerva za fiksne sustave. U nekim slučajevima, napajanje nije dostupno za pokretanje fiksnih detektora plina koji obično rade kontinuirano dok vaše postrojenje radi. Iznajmljivanje osobnih plinskih detektora omogućuje vam da zaštitite svoje ljude bez obzira kamo idete sve dok vaši fiksni sustavi ne budu ponovno u funkciji.

Detektori plina ključni su sigurnosni alat ne samo za zaštitu ekipe za hitne slučajeve koja reagira na događaj, već i za zaštitu timova za održavanje koji rade na ponovnom pokretanju postrojenja. Iznajmljivanje pruža brzo i jednostavno rješenje i može pomoći u ponovnom pokretanju postrojenja.

Hazmat situacije

Oni koji prvi reagiraju obično imaju standardnu ​​opremu za detekciju plina koja ih pokriva tijekom mnogih intervencija. Međutim, što se događa kada postoji potreba za detekcijom plina za koji nemaju senzor? Na primjer, ako dođe do izlijevanja klora ili amonijaka, a potrebno je provesti čišćenje i sanaciju, standardni detektor s 4 plina ne bi bio primjenjiv. Potreban je detektor klora ili amonijaka, ali samo na dan ili tjedan.

Iznajmljivanje je idealno u ovom slučaju jer detektor možete dobiti brzo, a iznajmljeni dolaze kalibrirani.

Neplanirana ili zaboravljena aktivnost ili prekid rada

Svima nam se to dogodilo – dani su nam ispunjeni zadacima i aktivnostima koje zahtijevaju pažnju na detalje. Sve je označeno s popisa, ali negdje u nastavku, dodatni (ili različiti) detektori plina potrebni za posao nisu dospjeli na popis. Planirana aktivnost počinje sutra i 50 radnika na održavanju trebaju detektore plina što prije!

Što je s neplaniranim prekidima? Za svaki prekid rada nema unaprijed obavijesti i dovoljno vremena za planiranje. Ponekad isključenja ili prekidi nastaju odmah. Bilo da se radi o onoj koja je “pobjegla” ili onoj koja je brzo postala stvarnost, najam opreme za detekciju plina vjerojatno će biti vaše najbrže rješenje.

Kada je riječ o pokrivanju vaših neočekivanih potreba detektora plina, vrijeme je sve. Na koga se možete osloniti za pružanje najma detektora plina u ovom trenutku? Razmislite o najmu za hitne slučajeve ili isključenja.

Podijeli ovu objavu

Natrag na Blog